0
Km/h
Toppfart
0
Km
Max rekkevidde
0
Timer
Normal ladetid

En nyskapende elektrisk moped

Med sitt unike design er Thunder by City Wheels den første og eneste i Norge i sitt slag som er registrerbar og lovlig på veien.

Kvalitet og sikkerhet er prioritert av oss i City Wheels AS. Vi har satt strenge krav til vår fabrikk, og derfor er denne el-mopeden utviklet spesielt for de tøffe forholdene vi har i Norge. Med et moderne bremsesystem, støtdempere foran og bak, gir Thunder deg en unik kjøreopplevelse. Hovedlykt er LED, og den gjør deg synlig i trafikken, samtidig at du ser ekstra godt på mørke kvelder.
Thunder by City Wheels passer alle fra 16 år, og kan kjøres av de som har mopedlappen klasse A, eller vanlig førerkort klasse B (bil).
Den elektriske motoren trekker godt i bakker, og 0-45 km/t  tar bare noen få sekunder.

Smart og effektivt

Kjør smart med El-mopeden Thunder by City Wheels. Med moderne teknologi og retro-look kjører du rimelig til jobb, skole og fritidsaktiviteter. Thunder by City Wheels har et batteri på 20AH som gir en rekkevidde på inntil 60 km.  Thunder by City Wheels har norsk typegodkjenning. Vi sørger for at den leveres fra lager vårt lager eller forhandler med EL – skilt på kort tid Velg din Thunder by City Wheels i farger som gul, grønn, blå, rosa rød og sort mat. Se alle fargene her

City Wheels AS

Citywheels

Importør og utvikler for modellene Thunder By City Wheels, ThunderX4 og TindarX5, City Wheels el-Vax, i Norden.

  • Spelhaugen 12, 5147 Fyllingsdalen – Bergen
  • Tlf: +47 90 78 69 03
  • ro@citywheels.no