City Wheels modeller 2020 ThunderX4 - TindarX5 - el-Vax - TresDUO og MK8 II

Thunder By City Wheels! Norges mest solgte EL-moped!

Med sitt unike design er Thunder by City Wheels den første og eneste i Norge i sitt slag som er registrerbar og lovlig på veien.

Kvalitet og sikkerhet er prioritert av oss i City Wheels AS. Vi har satt strenge krav til vår fabrikk og derfor er denne el-mopeden utviklet spesielt for de tøffe forholdene vi har i Norge. Med et moderne bremsesystem (hydrauliske skivebremser) og støtdempere foran og bak gir Thunder deg en unik kjøreopplevelse. Hovedlykt er LED. Den gjør deg synlig i trafikken, samtidig som du ser ekstra godt på mørke kvelder. Når den er parkert aktiverer du enkelt alarmen og rattlås.
Thunder by City Wheels passer alle fra 16 år, og kan kjøres av de som har mopedlappen klasse A, eller førerkort klasse B (bil).
Den elektriske motoren trekker godt i bakker og 0-45 km/t  tar bare noen få sekunder.

Vil du vite mer om vår Thunder, eller om våre nye modeller?

Ta kontakt med oss, eller din nærmeste forhandler.

Smart og effektivt

Kjør smart med El-mopeden Thunder by City Wheels. Med moderne teknologi og retro-look kjører du rimelig til jobb, skole og fritidsaktiviteter.

Thunder by City Wheels en el-motor på 1200W i bakhjulet, og med et Lithiumbatteri på 60V 20Ah  får du under normale forhold en rekkevidde på 40 til  60 km.

  Thunder by City Wheels har norsk typegodkjenning og våre forhandlere med Autoreg sørger for at den leveres med EL-skilt på kort tid.

Velg din Thunder by City Wheels i farger som gul, grønn, blå, rosa rød, sort og sort-matt. Se alle fargene her

City Wheels

City Wheels AS

Citywheels

Importør og utvikler for modellene Thunder By City Wheels, ThunderX4 og TindarX5, City Wheels el-Vax, i Norden.

  • Spelhaugen 12, 5147 Fyllingsdalen – Bergen
  • Tlf: +47 90 78 69 03
  • ro@citywheels.no